Livet tillbaka från psyk

Jag satsar allt jag har

Publicerad 2013-01-31 19:27:00 i Vardagslivet,

flyger över dom stigar jag renat med gråt
och jag lär dig mitt hemliga språk.
Allt detta och lite till skall du få
plus ännu mer som jag inte längre kommer på

Har suttit vid datorn hela dagen. Och ja, sovit. Men jag har orkat att ta på mig kläder och fixat mig, men inför vadå? Ingenting. Mina föräldrar är och köper tårta åt mig tills i morgon och fixar födelsedagspresent :)
Av min mormor och morfar har jag fått 500 kr, vilket ska gå till gymkort tror jag. Eller kläder. Jag vet inte. Ska göra upp en budget nu ikväll för att se om jag har pengar kvar av aktivitetsersättningen. Jag har ju en hyra att betala trots att jag inte bor i den lägenheten, vilket är jävligt surt. Nu är jag folkbokförd här i Nynäshamn igen! Så nu hoppas jag bara att all post kommer hit och inte till Kristianstad. Får väl be en vän att åka dit och kolla.
 
Jag längtar så mycket efter att åka till Kroatien, sommar och plugg. Jag vill verkligen det här nu så låt ingen förstöra för mig. Hamnar ett hinder i vägen förlorar jag hoppet igen och jag måste börja på ruta ett igen. Ja, jag vet att det i normalt fall inte är så men för mig är det så. Ett hinder i vägen och jag ger upp för stunden. Måste leta mig ut från mörkret igen och det tar tid. Jag är starkare nu än någonsin men det betyder inte att jag inte är skör för det är jag, skör. Jag står vingligt på mina ben men jag ligger inte på marken. Jag satsar på att stå stadigt på benen men det är inte så ännu. Jag är precis som ett barn som precis lärt sig gå en liten bit. Bara det att jag är mycket äldre än en ettåring och i detta sammanhang menar jag inte sakligt att jag precis lärt mig gå utan jag menar att jag blivit lite starkare och klarar av att ta livet med storm, om jag inte faller igen. 
 
Snart börjar skolan och jag är beredd att ge allt jag har. Ska be om att få göra ett prov i veckan på varje kapitel. De måste de gå med på. Blir det flera kapitel på en gång raseras min kunskap eftersom jag har ADD. Jag klarar inte mycket på samma gång. Jag vill ha allt struktuerat och lite i taget så det inte blir för mycket. Ja, det är så jag fungerar och det är bara att acceptera det. Jag tar ju concerta för min ADD och det hjälper lite men inte mycket. Kanske ska be läkaren att höja den på dagen. Har 54 mg på morgonen och 18 mg på eftermiddagen.
 
Jag ska klara detta så snälla låt ingenting komma ivägen för mig på ett tag för då orkar jag inte resa mig upp igen.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela