Livet tillbaka från psyk

Lite sådär skyddade

Publicerad 2010-11-30 23:17:13 i Behandlingshem 2010,

Idag har vi Segesholmstjejer hyrt film och igår kollade vi på bio, Harry potter. Är faktiskt jävligt glad över att ha fått träffa dessa människor för vi har så jävla kul hela tiden. En ny tjej var här idag och hälsade på. Vet inte om hon kommer flytta hit eller ej. Återstår att se. Allt mitt är ditt är typ den principen vi tycks leva efter här. Eller den principen vi har levt under ett tag iaf. Lånar varandras kläder, smink, hårgrejer osv osv. Själv bävrar jag inför den dagen då "P" ska flytta härifrån. Kommer gråta som in i helvete, rent utsagt. Man kommer varandra så nära när man bor tillsammans under samma hus en lång tid.

Annars är det dax att börja handla julklappar. Har lite julpanik för jag har så jävla svårt att hitta nåt bra åt andra. Åt mig är det ju enkelt men åt andra är det en helt annan sak. Hoppas på att vi snart ska åka in till Malmö och shoppa vilket jag tror blir snart och dessutom får vi klädpengar för månaden i morgon ju. Man är lite isolerad här från verkligheten. Men å andra sidan är den verkligheten nåt man inte vill komma tillbaka till utan meningen är ju att man ska bygga upp en helt ny verklighet där man har sitt liv som man faktiskt vill ha det och inte som det var innan. Jag tror på det här. Det måste jag.

Däremot är verkligheten just nu på Segesholm fin. Ja, fin är nog det rätta ordet. Lite sådär skyddande, lite sådär på landet, lite mer hjälp i vardagen, lite mer stöttande än någon annan skulle kunna ge, underbar stämning mellan tjejerna.

Perfekt. Jag kunde inte be om någonting bättre.



Nu kommer lite inlägg publiceras då och då.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela