Livet tillbaka från psyk

Nakna sanningen

Publicerad 2009-06-28 23:44:51 i Vardagslivet,




Jag skulle kunna sminka bort min trötthet efter en dag på stranden. Jag skulle kunna sminka upp mig för er. Jag skulle kunna ha valt att ta flera bilder för att välja ut den finaste. Men nej, det tänker jag inte göra. Jag tänker inte vara en copycat som är radiostyrd av mediavärldens små underverk. Jag tänker inte välja att lägga på en mask framför mig själv och jag tänker absolut inte leva upp till alla de förväntningar som INTE kommer från mig själv. Ni kan välja att vara en copycat som spenderar hela livet på att vara en befruktning utav media eller så väljer du ta ditt första steg i livet utanför medias bestyrning. Vem är din förebild? Den lilla prinsessan som är tusen klick på datamusen i photoshop den vackraste du någonsin sett? Den lilla prinsessan som har ett så tjockt lager framför sig att hon nästintill lever det perfekta livet? Hon som faktiskt egentligen inte har ett bra självförtroende och hon som har komplex över sin kropp och vägrar gå utanför dörren förrens hon fått på sig de perfekta kläderna och sminkat sig bara för att ta en tripp till affären för att inhandla toapapper. Oj förlåt, absolut inte toapapper. För alla vet ju att dom fina aldrig bajsar? Hallå? Alla har en kropp som fungerar som så att den faktiskt bajsar eller är jag helt fel ute? Ja, kanske. Kanske har dessa prinsessor kommit till världen med underverk som gör att hon aldrig bajsar. Vem vet egentligen. Fråga henne? 
Alla dessa bloggare som vill vara en plagiat av medias perfekta människa. Till er har jag  bara en sak att säga; Ni lyckas inte men om ni väl lyckas så blir ni aldrig lyckliga av att aldrig få vara dig själv.

Jag sminkar mig aldrig för andra och jag klär aldrig upp mig för andra förutom för mig själv. Det skulle aldrig falla mig in att strunta i att ha mjukisbyxor på stan om jag har en mjukisdag. Och det skulle aldrig falla mig in att äta light produkter för att gå ner några kilon när jag vet att de bara är sötningsmedel i. Jag säger nej till mediavärldens ideal. Jag vill inte leva upp till dom. Kanske beror mitt beteende på att jag faktiskt i årskurs 2 på grundskolan valde "mediavärlden bestyrning" som individuellt val och fick lära mig deras knep för att vara en perfektionist eller kanske inte.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela